Vacatures

Kom jij ons Horecateam versterken?
  Wegens enorme drukte zijn wij dringend op zoek naar:
 • vlotte en enthousiaste serveerkrachten m/v
 • handige barmannen en –vrouwen
 • creatieve zelfstandig werkende kok m/v
 • kwieke afwas- en keukenhulp
 • energieke tafeldekkers, decorateurs en schoonmaakhulpen voor overdag m/v
Inspiration Point zoekt Toptalent!
  Om ons veelzijdig en dynamisch showteam aan te vullen zoeken wij het volgende:
 • zangers m/v met een dijk van een stem, gevoel voor humor en een flexibele instelling
 • dansers m/v met toneel- en/of zangtalent
 • licht- en geluidstechnicus met zang- of danstalent
Iets voor jou?
Werken bij Inspiration Point betekent deel uitmaken van een team dat zich avond na avond 100% inzet voor gasten die van heinde en ver komen voor een uniek avondje uit. Zang, dans en theater voeren de boventoon maar ook het horecagedeelte moet klinken als een klok. Wij bieden een gezellige werksfeer, prima salariëring en de leukste collega’s die je je maar kunt wensen.

Maak nu een afspraak voor een gesprek!

Voor meer informatie bel 040-2110679 of vul het formulier in met motivatie.
U kunt ook uw cv sturen naar info@inspiration-point.nl t.a.v. Mevr. Kool.

FORMULIER



WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.