Geef ons uw ja-woord...
Boek nu!
De show | Inspiration Poimt

 

Boek nu | Inspiration Point
Uw Feestje | Inspiration Point
Een oer-gezellig avondje uit!

 

 

HET UURTJE VOORAF

De vroege vogel vangt de worm… Uw dinner theater aftrappen in besloten kring? Vooraf een drankje doen met de eigen groep? Een speech of huldiging? Wij hebben genoeg leuke ruimtes en hoekjes waar u de avond op passende wijze in kan luiden. Van een stijlvolle ontvangst met bubbels en bites tot meteen de beuk erin met onze gekke gangmakers.
Vanaf € 15,- per uur inclusief drank (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini) en snacks voor groepen vanaf 25 personen. Infomeer naar de mogelijkheden.

AFTERPARTY

Brabantse nachten zijn lang…. En ze worden nog langer als u er een borrel uurtje aan vast plakt in onze sfeervolle borrelhoek, het gezellig bruin café of de vrolijke Sprookjes Salon. Wij zorgen voor muziek naar keuze, voldoende drank (bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en de nodige warme snacks. Ons team zorgt voor een waardige afsluiting van uw avondje Inspiration Point. Voor een uurtje naborrelen bedragen de kosten € 15,- p.p. Voor groepen groter dan 15 personen kan de after-party ook in besloten kring.

IETS TE VIEREN?

Om uw avond bij ons nog specialer te maken bieden wij diverse opties. Wat dacht u van een bos bloemen of fles bubbels bij aankomst voor feestvarken of geliefde? Of een overnachting met ontbijt in een sfeervol hotel na een gezellig avondje dinner theater? Ook zetten wij uw jarige, jubilaris of vrijgezel graag op passende wijze in het zonnetje zonder bijkomende kosten. Moet de avond écht een verrassing zijn? Wij dragen graag een creatief steentje bij in het bedenken van de ultieme surprise party. Informeer naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk en origineel feest.
HET UURTJE VOORAF
AFTERPARTY
IETS TE VIEREN?

BRUILOFT

Op zoek naar een originele locatie voor uw bruiloft? Met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijksfeesten bent u bij ons aan het juiste adres voor een bruisend, goed georganiseerd en origineel bruiloftsfeest.

De theaterzaal op de begane grond is een unieke ruimte voor een feest en biedt ruimte aan 300 gasten. Maar ook voor kleinere groepen leent deze zaal zich prima. Met een grote dansvloer en theatrale uitstraling is dit een prachtig decor voor een onvergetelijke avond.

Op de eerste verdieping is er de Sprookjes Salon voor een prachtig diner of een kleine receptie of borrel. En in het bruin café is het goed toeven voor een groep tot 50 personen.

Wij denken graag mee met al uw plannen en niets is ons te gek. Maatwerk is onze passie dus maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

BESLOTEN FEEST

Een feestavond of –middag in besloten kring behoren ook tot de mogelijkheden bij Inspiration Point. U geniet met uw eigen gezelschap van een voorstelling of feest op maat. Samen met u creëren wij een programma dat geheel is afgestemd op uw wensen. Op de doordeweekse middag of avond alsmede de zondagmiddag of -avond kunt u met een groep vanaf 65 personen terecht voor een besloten feest. Op de vrijdag en zaterdag kan dit met een groep vanaf 200 personen. Wij verzorgen met passie elke feestelijke gelegenheid. Ons prachtig theater leent zich prima voor een origineel personeelsfeest, een bruisend familie-uitje, corporate event of dansfestijn.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

DE SPROOKJES SALON

Eenmaal over de drempel van onze Sprookjes Salon op de eerste verdieping komt u terecht in een andere wereld. Kleurig en bloemrijk met een moderne touch. Maar wat uw bezoek bijzonder zal maken zijn de sprookjesfiguren die ervoor zorgen dat u op eet- en drink-gebied niets tekort komt. Ze rennen, springen, swingen en zingen voor uw plezier.

    de Sprookjes Salon leent zich prima voor:
  • de Stoute Sprookjes lunch
  • een vergadering of bedrijfsborrel
  • een receptie
  • een bruiloftslunch of -diner
  • het Uurtje Vooraf of de After Party
Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.
BRUILOFT
BESLOTEN FEEST
DE SPROOKJES SALON

THEATERBON

Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw relatiegeschenken of Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn of haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat..

U kunt zelf aangeven welk arrangement u cadeau wenst te doen en voor hoeveel personen. De bonnen zijn een jaar lang geldig.

 

Moest uw (bedrijfs-)feest afgelopen jaar worden uitgesteld en wilt u uw collega’s of medewerkers verrassen met het vooruitzicht op een feestje? Wij komen graag in vol ornaat & zingend onze feestelijk verpakte TheaterBonnen afleveren als tegoed voor een spetterend feest met alles erop en eraan. Bij een afname van minimaal 25 TheaterBonnen bezorgen onze show-koeriers de TheaterBon goody bags gratis binnen een straal van 25 kilometer van Valkenswaard. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.