Trek het stoute glazen muiltje aan...
Boek nu!

 

Wij zetten koers naar een blij gezicht

 

 

IETS TE VIEREN?

Om uw avond bij ons nog specialer te maken bieden wij diverse opties. Wat dacht u van een bos bloemen of fles bubbels bij aankomst voor feestvarken of geliefde? Of een overnachting met ontbijt in een sfeervol hotel na een gezellig avondje dinner theater? Ook zetten wij uw jarige, jubilaris of vrijgezel graag op passende wijze in het zonnetje zonder bijkomende kosten. Moet de avond écht een verrassing zijn? Wij dragen graag een creatief steentje bij in het bedenken van de ultieme surprise party. Informeer naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk en origineel feest.

VOOR- EN AFTERPARTY

Brabantse nachten zijn lang... En ze worden nog langer met een gezellige borrel vooraf of een bruisende after-party in de sfeervolle zaaltjes op de eerste verdieping. In ons Bruisend Bruin Café zorgt het showteam voor een uurtje feest met live-muziek, lekkere snacks en een hoop ambiance. In de Feestsalon kan er op de klanken van ons zangteam of een d.j. worden gedanst of rustig worden gekeuveld. De borrel vooraf en de after-party kunnen voor groepen vanaf 25 personen in besloten kring worden geboekt en de after-party kunt u ook boeken met een kleiner clubje. U sluit dan gezellig aan bij andere feestgenoten. De kosten bedragen € 10,- p.p. all-in voor ruim een uur voor- of naborrelen.

BESLOTEN FEEST

Een feestavond in besloten kring behoort ook tot de mogelijkheden bij Inspiration Point. U geniet met uw eigen gezelschap van een voorstelling of van een feestavond op maat. Samen met u creëren wij een programma dat geheel is afgestemd op uw wensen. Op de doordeweekse middag of avond alsmede de zondagmiddag of -avond kunt u met een groep vanaf 65 personen terecht voor een besloten feest. Op de vrijdag en zaterdag kan dit met een groep vanaf 200 personen. Wij verzorgen met passie elke feestelijke gelegenheid. Ons prachtig theater leent zich immers prima voor een romantische bruiloft, bedrijfsevent en dansfestijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

HORECA NIGHT

Voor de hardwerkende collega’s uit de horeca en iedereen die houdt van een feestje op de maandagavond is er goed nieuws: bijna elke maand gaan we op de maandag wel een keer los in het bos. Op de Horeca Night gooit niet alleen Rapunzel haar haren los maar lijken alle sprookjesfiguren nét iets meer zin in een party te hebben dan normaal. Lekker eten en drinken en een flinke portie muziek en maffe capriolen: wat wil je nog meer? Uiteraard niet alleen voor lieden uit de horeca. Iedereen is welkom in het stoute sprookjeswoud. Kijk op de agenda voor de data van de Horeca Night.

KERST EN OUD & NIEUW

Aan het einde van het jaar presenteren wij met trots een nieuwe voorstelling. Op 21 en 22 december kunt u genieten van de try-out van de nieuwe show die gepaard gaat met de nodige blunders en flaters (vandaar ook de korting) en op Eerste en Tweede Kerstdag is het genieten geblazen van onze nieuwe productie. Voor Oud & Nieuw wordt altijd vroeg geboekt omdat het werkelijk een mega-feest is en dé perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden. Kijk hier voor meer informatie over de feestdagen.