BAZAAR BIZAR: Festival of Dreams

Vanavond speel jij de rol van je leven. Al is het maar voor even. En wij spelen mee…. In deze wonderlijke wereld is niemand wie hij lijkt en is er niets zo leuk als even uit je huid te stappen!

Komt dat zien! Komt dat zien! Hét festival van het jaar is neergestreken in Valkenswaard. De ultieme ontsnapping uit de grijsgrauwe werkelijkheid én de kuur voor al uw kwalen.

Een krankzinnige karavaan met kleurrijke kramen, fabuleuze foodtrucks en zotte zonderlingen lapt vergunningen aan de laars en heeft zich opgesteld in het centrum van dit mooie dorp.

Voor u het festivalterrein betreedt wordt u onderworpen aan een medische keuring: de stress scanner en de belastingdrukmeter geven aan hoe hard u toe bent aan dit verzetje. Aan de kleur van uw polsbandje zien de Bizarro’s meteen wat u nodig heeft. Een vaccin tegen verveling? Een booster tegen burn-out? Hier vindt u de kuur voor al uw kwalen!

Tijdens een bruisende show met zang, dans en fysieke capriolen kunnen alle remmen los en geniet u van culinaire hoogstandjes en drank in overvloed. U wordt warm onthaald in een ambiance waar ‘alles mag, niets moet’ het motto is.

 

Vóór uw bezoek ontvangt u van ons de festival flyer met de dresscode.
Dit kledingvoorschrift is natuurlijk niet verplicht maar draagt enkel bij aan de feestvreugde.

Wij beloven u een waanzinnige, interactieve, theatrale, magische over-the-top beleving om nooit te vergeten!

Reserveren is verplicht!


Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

Download hier de dresscode

WAT MAG HET KOSTEN?

vrijdag- en zaterdag:
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€90,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

zondag tot donderdag:
€65,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€80,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

Download hier het Dinner Buffet
Zorgzame Helden Avond (in het leven geroepen voor de helden uit de zorgsector, politie, defensie, onderwijs, brandweer enz. - maar iedereen is welkom)
€60,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis
Kijk in de agenda voor de Zorgzame Helden Avond, kleurcode

Borrel vooraf
€15,- p.p. Voor dit bedrag bieden wij u een gezellige ruimte waar u in besloten kring kunt genieten van een drankarrangement (bier, wijn, fris, port, Martini), warme snacks en iets te knabbelen. (vanaf 25 personen)

AfterParty
€15,- p.p. Na de show nog even genieten van de bijzondere sfeer van ons bruin café of de Sprookjes Salon. Drankjes, hapjes en eventueel wat live muziek zijn bij de prijs inbegrepen. (vanaf 25 personen)

HOE LAAT BEGINT BAZAAR BIZAR?

 Maandag t/m donderdagvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Einde:
18.30
22.30
19.00
23.00
18.00
22.00
14.00
18.00

HET TEAM

HET ARRANGEMENT

Dinner Theater bij Inspiration Point is een bijzondere combinatie van entertainment & culinair genot. Zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. In ‘Bazaar Bizar: Festival of Dreams’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Een uitgebreid dinerbuffet en drankarrangement zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE TROEVEN

  • Elk jaar een splinternieuwe show
  • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
  • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
  • Dagverse producten uit eigen keuken verwerkt in een uitgebreid buffet
  • U zit altijd met uw gezelschap aan een eigen tafel of eigen tafels
  • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
  • Wij houden rekening met dieetwensen (allergieën & intoleranties)
  • Een show in besloten kring is mogelijk voor een redelijke prijs

CULINAIR GENIETEN

De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen elke dag uit eigen keuken. Met verse producten en veel toewijding wordt er door Madelein en haar keukenteam gestreefd naar een puur en gevarieerd culinair geheel dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Een uitgebreid vis- en saladebuffet, heerlijke vleesgerechten en rijst, pasta en aardappelgarnituren. Vooraf serveren wij een soepje met stokbrood en als toetje een softijsje en koffie/thee met zoete lekkernijen. Heeft u suggesties of aanmerkingen? De feedback van onze gasten is erg belangrijk. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat het ons weten.