De Show

Tussen Wal & Schip ‘Rang in het Gedrang’

Dit jaar houdt niemand het droog tijdens een waanzinnige odyssee op zee!

Welkom aan boord van de H.M.S. Titania, het paradepaardje van Inspiration Point Cruise Lines. Onder de bezielende leiding van een ‘bekwame’ bemanning gaat u de woelige baren op voor een reis die u niet snel zal vergeten….

Het is ‘alle hens aan dek’ tijdens dit spektakel waar het reilen & zeilen van de crew vaak te wensen overlaat en uw medepassagiers voor de nodige deining zorgen.

Maar het heerlijk eten, uitgebreid drankassortiment en de flitsende combinatie van zang, dans & cabaret zorgen ervoor dat niemand buiten de boot valt op deze tocht. Tijdens een 4 ½ uur durend staaltje van hoogwaardig entertainment met een vleugje ondeugende humor worden alle zintuigen geprikkeld. En altijd onder het motto: Alles Mag. Niets Moet.
De Kosten
De kosten bedragen op de vrijdag- en zaterdagavond:
Het arrangement inclusief drank (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini): € 65,- p.p.
Het inclusief sterke drank (ook speciale bieren & Prosecco): € 75,- p.p.

De kosten bedragen op de doordeweekse avond en zondag:
Het arrangement inclusief drank (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini): € 55,- p.p.
Het arrangement inclusief sterke drank (ook speciale bieren & Prosecco): € 65,- p.p.

!!! Per gezelschap kunt u 1 arrangement kiezen. Het is wel mogelijk om het basis arrangement uit te breiden met sterke drank, speciale bieren & Prosecco op basis van nacalculatie!!!

De Tijden
 Doordeweeks:vrijdag en zaterdag:zondag:matinee:
Deuren open:
Aanvang show:
Einde:
19.00
19.30
23.30
19.30
20.00
00.00
18.00
18.30
22.30
14.00
14.30
18.30
Het Arrangement
Dinner Theater bij Inspiration Point is een spetterende combinatie van entertainment & culinair genot. De zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. Bij de voorstelling ‘Tussen Wal & Schip: Rang in het Gedrang’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Onder het motto ‘Niets Moet. Alles Mag’ wordt u meegevoerd door een wereld van nautische capriolen & flaters op het water.
Voorpret en After-Party
Brabantse nachten zijn lang... En ze worden nog langer met een gezellige borrel vooraf en/of een bruisende after-party in de sfeervolle ruimtes op de eerste verdieping. In ons oer-Hollands Bruisend Bruin Café zorgt het showteam voor een feestje met live-muziek, warme snacks en een hoop ambiance. In de Feestsalon kan er op de klanken van een d.j. worden gedanst of rustig worden gekeuveld. De borrel vooraf en de after-party kunnen voor groepen vanaf 25 personen in besloten kring worden geboekt en voor de after-party kunnen alle gezelschappen zich inschrijven.

Kijk hier voor meer informatie over de borrel vooraf en de after-party.
Culinair Genieten
De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen uit eigen keuken. Met dagverse producten en veel toewijding wordt er naar gestreefd een puur en gevarieerd culinair product neer te zetten dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Heeft u een speciaal dieet? Aarzel niet om dit op voorhand bekend te maken.

Luxe diner show buffet Download hier het Luxe Dinner Buffet
Iets te Vieren?
Het is altijd mogelijk om vooraf aan te geven of er iets te vieren is. Jubileum, verjaardag, afscheid van een collega, vrijgezellenfeest, trouwdag? Er is altijd reden voor een feestje en wij dragen daar graag een steentje aan bij. Geef bij het reserveren de naam op van uw ‘feestvarken’ en wij zetten hem of haar op een leuke manier in het zonnetje zonder bijkomende kosten. Wenst u uw feestvarken extra te verwennen met een mooi boeket, een flesje bubbels of een cadeaubon? Kijk dan hier voor de opties.
Besloten Feest
Een feestavond met Dinner Theater in besloten kring behoort ook tot de mogelijkheden. U geniet met uw eigen gezelschap van een voorstelling of feestavond op maat. U bepaalt zelf de aanvangstijd en samen met u creëren wij een programma dat geheel is afgestemd op uw wensen en uw doelgroep. Op de doordeweekse middag/avond alsmede de zondag middag/avond kunt u al met een groep vanaf 65 personen terecht voor een besloten feest. Op de vrijdag en zaterdag kan dit met een groep vanaf 200 personen.

Ook verzorgen wij met passie en oog voor detail elke feestelijke aangelegenheid. Eventueel ook zonder voorstelling. Ons prachtig theater leent zich immers prima voor een spetterend bruiloftsfeest, bedrijfsevenement en elke andere gelegenheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
De Troeven
  • Elk jaar een splinternieuwe show (première op Eerste en Tweede Kerstdag)
  • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
  • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
  • Alles mag, niets moet
  • Dagverse producten uit eigen keuken en een zeer uitgebreide culinaire omlijsting
  • U zit met uw gezelschap aan een eigen tafel (grote groepen aan meerdere tafels bij elkaar)
  • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
  • Met dieetwensen (allergieën & intoleranties) kunnen wij rekening houden
  • Mogelijkheid tot een besloten feest vanaf 60 tot 300 personen
Laatste nieuws

Business with Pleasure!

Bent u de kille zalencentra en onpersoonlijke vergaderzalen beu? Vanaf januari 2018 is het mogelijk om voor of na de voorstelling in besloten kring te vergaderen. Wij zorgen voor een sfeervolle ruimte, de juiste catering en de nodige faciliteiten voor uw meeting. Ook voor productpresentaties, workshops en seminars kunt u bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Borrel Vooraf!!!!

Voor de show kunt u in besloten kring genieten van een hapje en een drankje in Het Bruisend Bruin Café of De Feestsalon op de eerste verdieping. Wij zorgen voor een sfeervolle ruimte, een ruim assortiment aan drankjes en de nodige snacks. Wilt u proosten met een glaasje bubbels of in alle rust een speech houden? Dit kan allemaal geregeld worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vanaf 21 december: Tussen Wal & Schip- Rang in het Gedrang!

Het is weer tijd voor een nieuwe show. Dit jaar kiezen we het ruime sop en bevaren wij de woelige baren. Aan boord van de HMS Titania zult u zich geen minuut vervelen. Een kleurrijke bemanning zorgt voor de nodige verwikkelingen en ook uw medepassagiers brengen leven in de brouwerij. Zorg dat u de boot niet mist en reserveer nu uw plaatsen. Schip Ahoy!

Matinee zondag 4 maart & Moederdag (zondag 13 mei) & 14 oktober & 25 november 14.00-18.30

Op zondag 4 maart, met Moederdag (zondag 13 mei)en op zondag 14 oktober en 25 november a.s. kunt u genieten van onze middag-voorstelling. Deze shows zijn geschikt voor jong & oud en geven uw zondag een feestelijk tintje. Een absolute aanrader voor een familie bijeenkomst of personeelsuitje. Om 14.00 gaan de deuren open en om 18.30 sluiten we het programma af met een spetterende finale. Bij dit arrangement presenteren wij ook een uitgebreid buffet met alles erop & eraan. Adviesleeftijd vanaf 8 jaar. Geen baby's en peuters.

After Party!!!!

Nog niet moe na uw bezoek aan 'Tussen Wal & Schip'? Dan kunt u na de voorstelling het feestje voortzetten in Het Bruisend Bruin Cafe of De Feestsalon op de eerste verdieping. Hier gaan we gewoon verder met live muziek, maffe gastheren en -vrouwen, een overvloed aan drank en lekkere snacks. Het kersje op uw showtaart! Voor € 10,- p.p. sluit u de avond af met een knal.
Informeer naar de mogelijkheden voor een after-party in besloten kring voor groepen vanaf 25 personen.

Lees verder....

Besloten Feest

Een Dinner Theater in besloten kring is al mogelijk voor groepen vanaf 65 personen. U bepaalt zelf de aanvangstijd en in overleg stellen wij een programma samen dat geheel tegemoetkomt aan uw
wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heel bijzonder feestje.