DINNER THEATER 2019

In 2019 duiken wij de boeken weer in. De sprookjesboeken welteverstaan. Wij presenteren een modern sprookje met alle helden uit uw jeugd. Maar natuurlijk doen wij dat wel met een ondeugende knipoog en een overdosis aan zang, dans en cabaret. Aangevuld met een zeer uitgebreide culinaire omlijsting en drank in overvloed beleeft u een middag of avond om nooit te vergeten.
Er was Eens...
Het Leven kan een Sprookje zijn
Hoe zouden de sprookjesfiguren overeind blijven in deze tijd van supersnelle technologische ontwikkelingen, comazuipen, zinloos geweld, economische recessie en milieuvervuiling?

Wat deze show aantrekkelijk maakt is de complete vlucht uit de realiteit. Adembenemende kostuums, feeërieke muziek en pikante sketches. Sprookjes met een volwassen en modern tintje. Stout. Theatraal. Magisch.

DE KOSTEN

De kosten op vrijdag- en zaterdagavond:
inclusief drank € 65,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 75,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

De kosten op de doordeweekse avond en zondag:
inclusief drank € 55,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 65,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

!!! Per gezelschap kunt u 1 arrangement kiezen. Het is wel mogelijk om het basis arrangement uit te breiden met sterke drank, speciale bieren & Prosecco op basis van nacalculatie!!!

DE TIJDEN

 Doordeweeksvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Aanvang show:
Einde:
19.00
19.30
23.30
19.30
20.00
00.00
18.00
18.30
22.30
14.00
14.30
18.30

HET TEAM

HET ARRANGEMENT

Dinner Theater bij Inspiration Point is een combinatie van entertainment & culinair genot. Zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. In ‘Het Leven kan een Sprookje zijn’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Een uitgebreid dinerbuffet en drankarrangement zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE TROEVEN

  • Elk jaar met Kerst een splinternieuwe show
  • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
  • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
  • Dagverse producten uit eigen keuken verwerkt in een uitgebreid buffet
  • U zit altijd met uw gezelschap aan een eigen tafel of eigen tafels
  • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
  • Wij houden rekening met dieetwensen (allergieën & intoleranties)

CULINAIR GENIETEN

De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen elke dag uit eigen keuken. Met verse producten en veel toewijding wordt er door Madelein en haar keukenteam gestreefd naar een puur en gevarieerd culinair geheel dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Een uitgebreid vis- en saladebuffet, heerlijke vleesgerechten en rijst, pasta en aardappelgarnituren. Vooraf serveren wij een soepje met stokbrood en als toetje een softijsje en koffie/thee met zoete lekkernijen. Heeft u suggesties of aanmerkingen? De feedback van onze gasten is erg belangrijk. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat het ons weten.

Download hier het Luxe Dinner Buffet