Tussen Wal & Schip
‘Rang in het Gedrang’


Wij zetten alle zeilen bij voor een onvergetelijke reis!

Welkom aan boord van de H.M.S. Titania, het paradepaardje van Inspiration Point Cruise Lines. Onder de bezielende leiding van een ‘bekwame’ bemanning gaat u de woelige baren op voor een tocht die u niet snel zal vergeten....

Het is ‘alle hens aan dek’ tijdens dit spektakel waar het reilen & zeilen van de crew vaak te wensen overlaat en uw medepassagiers voor de nodige ‘wining & deining’ zorgen.

Maar het heerlijk eten, het uitgebreid drankassortiment en de flitsende combinatie van zang, dans & cabaret zorgen ervoor dat het iedereen voor de wind gaat op deze trip. Tijdens een 4 ½ uur durend staaltje van hoogwaardig entertainment met een vleugje ondeugende humor worden alle zintuigen gestreeld en geprikkeld.

Altijd onder het motto: Alles Mag. Niets Moet.

DE KOSTEN

De kosten op vrijdag- en zaterdagavond:
inclusief drank € 65,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 75,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

De kosten op de doordeweekse avond en zondag:
inclusief drank € 55,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 65,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

!!! Per gezelschap kunt u 1 arrangement kiezen. Het is wel mogelijk om het basis arrangement uit te breiden met sterke drank, speciale bieren & Prosecco op basis van nacalculatie!!!

DE TIJDEN

 Doordeweeksvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Aanvang show:
Einde:
19.00
19.30
23.30
19.30
20.00
00.00
18.00
18.30
22.30
14.00
14.30
18.30

HET TEAM

HET ARRANGEMENT

Dinner Theater bij Inspiration Point is een combinatie van entertainment & culinair genot. Zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. In ‘Tussen Wal & Schip: Rang in het Gedrang’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Een uitgebreid dinerbuffet en drankarrangement zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE TROEVEN

  • Elk jaar met Kerst een splinternieuwe show
  • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
  • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
  • Dagverse producten uit eigen keuken verwerkt in een uitgebreid buffet
  • U zit altijd met uw gezelschap bij elkaar
  • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
  • Wij houden rekening met dieetwensen

CULINAIR GENIETEN

De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen elke dag uit eigen keuken. Met verse producten en veel toewijding wordt er door Madelein en haar keukenteam gestreefd naar een puur en gevarieerd culinair geheel dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Regelmatig wordt er met gerechten geëxperimenteerd de feedback van onze gasten is voor ons ook erg belangrijk. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat het ons weten.

Download hier het Luxe Dinner Buffet