SCHONE SCHIJN: De Buren hebben Kuren (vanaf 2 mei 2024)

Welkom in de wijk ZonderZonden! Een vredige cul-de-sac waar alles in perfectie lijkt ondergedompeld. De tuintjes liggen er gemanicuurd bij en de kleurige huisjes zitten strak in de lak.

En hoewel de bewoners divers zijn van karakter, kleur, klasse en kredietwaardigheid lijkt iedereen goedgeluimd en opgeruimd en uitstekend met elkaar overweg te kunnen.

Maar laat u niet misleiden. Achter de volmaakte façade van deze wijk is het een ander verhaal. En tijdens uw bezoek ontdekt u de barstjes in het dunne laagje vernis. De vuile was wordt buiten gehangen en er komt van alles uit de kast.

Als potentiële nieuwe buurtbewoner wordt u op theatrale wijze verwelkomd. U krijgt alle gelegenheid om u onder te dompelen in de ‘couleur locale’ en proeft letterlijk en figuurlijk de bijzondere sfeer. Gluren naar de buren is nog nooit zo leuk geweest.

Na een vier uur durend bezoek aan deze waanzinnige wijk weet u één ding zeker: gezelligheid, vriendschap, liefde & tolerantie zijn altijd in de buurt!

Ook bij deze voorstelling presenteren wij weer een culinaire omlijsting in de vorm van een uitgebreid dinerbuffet. Het voor- en nagerecht worden aan tafel geserveerd.

Een flitsende combinatie van zang, dans, cabaret en interactie van de artiesten met het publiek zorgen na 28 jaar nog steeds voor een bijzondere sfeer en ondeugende humor speelt een belangrijke rol. Het motto ‘alles mag, niets moet’ staat nog steeds hoog in het vaandel.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

WAT MAG HET KOSTEN?

vrijdag- en zaterdag:
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€90,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

zondag tot donderdag:
€65,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€80,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

Download hier het Dinner Buffet
Zorgzame Helden Avond (in het leven geroepen voor de helden uit de zorgsector, politie, defensie, onderwijs, brandweer enz. - maar iedereen is welkom)
€60,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis
Kijk in de agenda voor de Zorgzame Helden Avond, kleurcode

Borrel vooraf
€15,- p.p. Voor dit bedrag bieden wij u een gezellige ruimte waar u in besloten kring kunt genieten van een drankarrangement (bier, wijn, fris, port, Martini), warme snacks en iets te knabbelen. (vanaf 25 personen)

AfterParty
€15,- p.p. Na de show nog even genieten van de bijzondere sfeer van ons bruin café of de Sprookjes Salon. Drankjes, hapjes en eventueel wat live muziek zijn bij de prijs inbegrepen. (vanaf 25 personen)

HOE LAAT BEGINT BAZAAR BIZAR?

 Maandag t/m donderdagvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Einde:
18.30
22.30
19.00
23.00
18.00
22.00
14.00
18.00

HET TEAM

HET ARRANGEMENT

Dinner Theater bij Inspiration Point is een bijzondere combinatie van entertainment & culinair genot. Zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. In ‘Bazaar Bizar: Festival of Dreams’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Een uitgebreid dinerbuffet en drankarrangement zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE TROEVEN

  • Elk jaar een splinternieuwe show
  • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
  • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
  • Dagverse producten uit eigen keuken verwerkt in een uitgebreid buffet
  • U zit altijd met uw gezelschap aan een eigen tafel of eigen tafels
  • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
  • Wij houden rekening met dieetwensen (allergieën & intoleranties)
  • Een show in besloten kring is mogelijk voor een redelijke prijs

CULINAIR GENIETEN

De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen elke dag uit eigen keuken. Met verse producten en veel toewijding wordt er door Madelein en haar keukenteam gestreefd naar een puur en gevarieerd culinair geheel dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Een uitgebreid vis- en saladebuffet, heerlijke vleesgerechten en rijst, pasta en aardappelgarnituren. Vooraf serveren wij een soepje met stokbrood en als toetje een softijsje en koffie/thee met zoete lekkernijen. Heeft u suggesties of aanmerkingen? De feedback van onze gasten is erg belangrijk. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat het ons weten.