Welkom in onze buurt!

Nog even en dan is het zover. Dan worden wij buren. In de wijk ZonderZonden wordt u door de bewoners van de SchoneSchijnstraat warm onthaald.

U gaat een avontuur tegemoet waar het motto ‘Alles Mag. Niets Moet’ volop wordt nageleefd.

Zang, dans, humor en eten & drinken in overvloed zijn de ingrediënten van deze feestcocktail.

Om uw bezoek aan het Dinner Theater een gouden randje te geven kunt u wat leuke extraatjes toevoegen aan uw boeking.

LEUKE EXTRA'S VOOR UW BEZOEK

'Welkom in de buurt' pretpakket à €12,50 p.p

ZAK MAAR LEKKER DOOR

Een duurzame Inspiration Point rugzak

OGEN OP STEELTJES

Een LED diadeem met knipperende oogjes

GLUREN NAAR DE BUREN

Een verrekijker om elkaar én het podium mee in de gaten te houden

ZWIEREN & ZWAAIEN

Een fun-foamstick om mee te swingen en lastige buren van u af te slaan

OMRINGD DOOR LIEFDE

Een vrolijke lichtgevende bloemenkrans

FLYER AWAY

Een flyer met alles wat u moet weten over een bezoek aan onze buurt

Een 'leuke spreuken'-pet à €7,50 p/st

Hippe trucker-petten met koddige motto's van de buurtbewoners. Er zit er vast één bij die op het lijf geschreven is van u of uw gasten

De Buren in de Bloemen à €20 p/st

Iets bijzonders te vieren? Wij zorgen voor een feestelijk verpakt bloemstukje in een uniek vaasje en zetten uw feestvarken(s) tijdens de show op passende wijze nog eens extra in het spotlicht. Succes verzekerd!

Persoonlijke gegevens

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.