HILARISCHE HORECA TOPPERS

Goed personeel is moeilijk te krijgen. Maar hilarisch personeel boekt u bij ons. Onze Hilarische Horeca Toppers zetten elk feestje op stelten. Zij zijn flexibel en multi-inzetbaar en kunnen ook écht werken.

  Wat kunnen de Hilarische Horeca toppers:
 • gasten ontvangen
 • jassen aannemen
 • drankjes en hapjes serveren
 • live liedjes zingen
 • een pub-quiz of familie-quiz presenteren
 • een feestvarken huldigen
 • uw gasten een groepschoreografie inleren
 • de boel op z’n kop zetten

Deze aandoenlijke stuntels zijn in alles soorten en maten te boeken voor elk soort evenement. Lachsalvo’s gegarandeerd!

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

DEUNTJE AAN DE DEUR

een cadeau waar muziek in zit!
Wat is er nou leuker dan een jarige of bruidspaar, een jubilaris of pensionaris, familie, vriend of collega écht te verrassen? Op het werk, bij de sportschool, bij de kapper of gewoon thuis. Onze dynamische duo’s gaan op pad gewapend met een flinke dosis humor en een mooie stem om onverwacht een klein feestje te bouwen.

Aan de deur krijgt de geluksvogel een lekker flesje wijn, een passend gedicht en daarna een muzikale ode. U bepaalt zelf of het Deuntje aan de Deur een chique of ludiek tintje krijgt. Een Hollandse meezinger, een gevoelige ballade, een mooi musicalnummer: alles kan! En natuurlijk Corona-proof.

U kunt al een Deuntje aan de Deur laten bezorgen voor een bedrag van € 100,- exclusief vervoerskosten. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor úw Deuntje.

Uw Deuntje aan de Deur kan eventueel uitgebreid worden met o.a. een fleurig boeket of een gezellige borrelplank. Er zijn vele mogelijkheden voor een Deuntje op maat.

Let Op! Een Deuntje aan de Deur is een kleinschalig optreden aan de deur of in de tuin voor maximaal 10 personen. Wenst u een optreden voor een groter gezelschap te boeken informeer dan naar de vele mogelijkheden.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier om uw Deuntje aan de Deur te boeken.
HILARISCHE HORECA TOPPERS
DEUNTJE AAN DE DEUR
Boeken | Deuntje aan de Deur

INSPIRATION POINT OP LOCATIE

Op zoek naar entertainment op niveau? Formeel of met een vette knipoog? Voor een half uurtje vermaak of een avondvullende show? Op een groot podium, in de tuin of op het terras? Wij hebben een originele en artistieke aanvulling voor elke locatie, elke insteek en elk evenement.

  Denk aan ons als u op zoek bent naar:
 • knotsgekke typetjes en animators
 • gastheren en gastvrouwen met de X-factor
 • ludieke BOA’s (Bijzonder Oplettende Artiesten)
 • zangers en zangeressen voor uw feest, receptie, business borrel, festival of op het terras
 • een avondvullende en interactieve show met zang, dans en cabaret
 • spetterende showblokken afgewisseld met sets van een ervaren d.j.
De artiesten van Inspiration Point zijn veelzijdig, flexibel en bedreven in het entertainen van grote en kleine gezelschappen. Zij geven voor elk evenement de volle 100%.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden voor op uw locatie.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

BOA'S OP LOCATIE

(Bijzonder Oplettende Artiesten)
Het zijn vreemde tijden. Vanwege het hardnekkige virus is het helaas noodzakelijk geworden om diverse regels en richtlijnen te implementeren en te handhaven. Wij denken iets toe te kunnen voegen aan de huidige vormen van crowd control.

Met onze kleurrijk en interessant uitgedoste handhavers hopen wij de winkel-ervaring, een museum-, theater- en marktbezoek of een informele bijeenkomst iets minder intimiderend, iets meer stimulerend maar zeker niet minder veilig te maken.

En ook al zijn onze BOA’s echte eyecatchers met een vlotte babbel, het zijn stuk voor stuk professionele mensen met een groot verantwoorde-lijkheidsgevoel, 100% gericht op de opgelegde taak. En wat die taak precies is bepaalt u als opdrachtgever:
 • Verwijzen naar looproutes
 • Attent maken op een eventuele mondkapjes plicht
 • Herinneren aan de anderhalve-meter-richtlijn
 • Distributie van mondkapjes, flyers, folders, handgel enz.
 • Wijzen op de regels van het betreffende etablissement/evenement
Onze BOA’s zijn individueel, als duo of als groep te boeken.

Met 34 jaar aan horeca-ervaring en 25 jaar aan show-ervaring hebben wij een arsenaal aan kennis en kostuums voor allerlei doeleinden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.
INSPIRATION POINT OP LOCATIE
BOA'S OP LOCATIE
INSPIRATION POINT THEATERBON OP LOCATIE

INSPIRATION POINT THEATERBON OP LOCATIE

Waar kunt u uw werknemers of familieleden in deze tijd nog blij mee maken? Veel feestjes en uitjes zijn afgelopen jaar vanwege Corona in het water gevallen. Dit jaar komt daar hopelijk verandering in. Geef uw familie, vrienden of werknemers een leuk vooruitzicht en schenk hen een bruisende party op een nader te bepalen datum in 2021. De Inspiration Point TheaterBon wordt feestelijk verpakt en eventueel zingend bij u thuis of op het bedrijf bezorgd.

  Voor de TheaterBon kunt u kiezen uit diverse arrangementen:
 • € 55,00 p.p. een all-in arrangement exclusief sterke drank op de Zorgzame Helden Avond
 • € 60,00 p.p. een all-in arrangement exclusief sterke drank op de doordeweekse dagen & zondag een all-in arrangement inclusief sterke drank op de Zorgzame Helden avond.
 • € 70,00 p.p. een all-in arrangement exclusief sterke drank op de vrijdag en zaterdag een all-in arrangement inclusief sterke drank op de doordeweekse dagen & zondag.
Voor een toeslag wordt uw TheaterBon zingend aan huis bezorgd door onze kleurrijk uitgedoste artiesten.

Moest uw (bedrijfs-)feest dit jaar worden uitgesteld en wilt u profiteren van een leuke korting voor het feest van volgend jaar? Wij komen graag in vol ornaat onze feestelijk verpakte TheaterBonnen afleveren als tegoed voor een spetterend personeelsfeest met alles erop en eraan. Bij een afname van minimaal 25 TheaterBonnen bezorgen onze showkoeriers de TheaterBonnen gratis binnen een straal van 25 kilometer.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.