Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!
Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste plannen, speciale aanbiedingen en laatste wetenswaardigheden. Kijk ook op onze social media als u ons in de gaten wil houden.

DE MUZIKALE PAAS MAND

Na het succes van de Christmas Goody Bags en de Zingende Liefdes Doos van Valentijn gaan wij op Eerste en Tweede Paasdag ook weer de hort op met onze heerlijke Paas ontbijtjes/brunches.

De zingende Paas Ploeg komt bij u (of uw familie, geliefden, vrienden) aan huis met een mand vol lekkers. Alle ingrediënten voor een geslaagd ontbijt of brunch. En het allerleukste is natuurlijk de zingende bezorgdienst. Aan de deur in vol ornaat geven de leden van het showteam een muzikale ode om het Paasweekend goed in te luiden. Corona-proof met een glimlach.

  Wat zit er in de Muzikale Paas Mand?:
 • 1 flesje bubbels en een champagneflute
 • een assortiment aan verse broodjes & deegwaren
 • dagvers beleg (hartig & zoet)
 • een ei (want dat hoort erbij)
 • culinaire extraatjes uit eigen keuken (laat u verrassen door Madelein & Els)
 • een USB-stick met een selectie liedjes van het showteam
De kosten van deze feestelijk ingepakte Muzikale Paas Mand bedragen € 25,- per persoon (u kunt ook mand voor 2 personen bestellen à €50,-). De bezorgkosten binnen een straal van 30 kilometer van Valkenswaard bedragen € 10,- per adres. Woont u verder weg? Informeer dan naar onze aangepaste bezorgkosten.

BOA'S OP LOCATIE

(Bijzonder Oplettende Artiesten)
Het zijn vreemde tijden. Vanwege het hardnekkige virus is het helaas noodzakelijk geworden om diverse regels en richtlijnen te implementeren en te handhaven. Wij denken iets toe te kunnen voegen aan de huidige vormen van crowd control.

Met onze kleurrijk en interessant uitgedoste handhavers hopen wij de winkel-ervaring, een museum-, theater- en marktbezoek of een informele bijeenkomst iets minder intimiderend, iets meer stimulerend maar zeker niet minder veilig te maken.

En ook al zijn onze BOA’s echte eyecatchers met een vlotte babbel, het zijn stuk voor stuk professionele mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, 100% gericht op de opgelegde taak. En wat die taak precies is bepaalt u als opdrachtgever:
 • Verwijzen naar looproutes
 • Attent maken op een eventuele mondkapjes plicht
 • Herinneren aan de anderhalve-meter-richtlijn
 • Distributie van mondkapjes, flyers, folders, handgel enz.
 • Wijzen op de regels van het betreffende etablissement/evenement
Onze BOA’s zijn individueel, als duo of als groep te boeken.

Met 34 jaar aan horeca-ervaring en 25 jaar aan show-ervaring hebben wij een arsenaal aan kennis en kostuums voor allerlei doeleinden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DE INSPIRATION POINT THEATERBOX

Waar kunt u uw werknemers of familieleden in deze tijd nog blij mee maken? Veel feestjes en uitjes zijn dit jaar vanwege Corona in het water gevallen. In 2021 komt daar hopelijk verandering in. Geef uw familie, vrienden of werknemers een leuk vooruitzicht en schenk hen een bruisende party op een nader te bepalen datum in 2021. De Inspiration Point TheaterBox bevat een waardebon voor een all-inclusive dinner theater en wordt feestelijk verpakt bij u bezorgd.
  In elke TheaterBox vindt u:
 • Een TheaterBon voor 1 persoon op elke beschikbare datum vóór 31 december 2021
 • Een heerlijk flesje bubbels met champagneflute
 • Een feestelijke verpakking met veel leuke extra’s
 • Een USB-stick met liedjes en clips van het Inspiration Point showteam
De kosten bedragen € 65,- voor een 1-persoons pakket

De TheaterBox is af te halen op de Maastrichterweg of wordt bij u thuisbezorgd. Voor een toeslag wordt uw pakket aan huis bezorgd door onze kleurrijk uitgedoste artiesten (binnen een straal van 50 kilometer van Valkenswaard).

Moest uw (bedrijfs-)feest dit jaar worden uitgesteld en wilt u profiteren van een leuke korting voor het feest van volgend jaar? Wij komen graag in vol ornaat onze feestelijk verpakte TheaterBoxen afleveren als tegoed voor een spetterend personeelsfeest met alles erop en eraan. Bij een af-name van minimaal 25 pakketten bezorgen onze showkoerier de pakketten gratis binnen een straal van 50 kilometer. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en bestellingen bel 040-2110670 of mail ons.

HET ZINGEND TELEGRAM: DE ULTIEME VERRASSING!

Wat is er nou leuker dan uw wederhelft, vriend of collega écht te verrassen? Op het werk, bij de sportschool, in het park, bij de kapper of gewoon thuis. Onze dynamische duo’s gaan prachtig uitgedost op pad gewapend met een geluidsset, ballonnen en een hoop humor om het feestvarken te overvallen en onverwacht een klein feestje te bouwen.

Ter plaatse wordt de gelukkige getrakteerd op een passend gedicht en daarna brengt ons duo een muzikale ode. Alles natuurlijk Corona-proof.

Wil je naast het Zingend Telegram ook nog een theater-avondje in het vooruitzicht stellen? Dan kan het Zingend Telegram uitgebreid worden met een Inspiration Point TheaterBox.

Wilt u het Zingend Telegram uitbreiden met de bezorging van een taart of cupcakes? Of heeft u een speciaal verzoek? Alles is mogelijk.

Mail of bel 040-2110679 voor meer informatie, een offerte of om uw Zingend Telegram vast te leggen.

ZORGZAME HELDEN ACTIE 2021

Na deze heftige tijd hebben de vele toppers uit de zorgsector, van de politie, brandweer en defensie wel een mega-uitje verdiend. Op deze avonden een korting van maar liefst € 10,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Wij presenteren een bruisende show met heerlijk eten & drinken en veel humor. Als knuffelen nog niet is toegestaan dan halen we alle alternatieven uit de kast om jullie de lof te geven die jullie verdienen. Houd de agenda in de gaten voor de data met de kleur groen.

4 APRIL 1e PAASDAG 2021

Met Pasen wordt Inspiration Point het decor voor wederom een grootse speurtocht naar eieren in alle soorten en maten. Omdat we het vorig jaar moesten overslaan pakken we dit jaar groots uit! De historische elite van de show ‘Evolutie’ leidt deze strijd in goede banen en de knapste kaalkop maakt dit jaar weer aanspraak op de titel ‘Ei van het Jaar’. Ook op deze avond gaan de deuren om 18.00 open en duurt de show tot 22.30. Wij eisen dat u van de partij bent ;-)

5 APRIL 2de PAASDAG 2021

Op 2e Paasdag gaan we ’s middags een feestje bouwen met en voor de hele familie. Jong en oud is welkom op hét Paasfestijn waar we een jaar op hebben moeten wachten. Natuurlijk wordt er gespeurd naar de vele verstopte eieren en is er ruimte voor een overvloed aan grappen en grollen. Daarnaast presenteren we onze spetterende show ‘Evolutie’ met een uitgebreid buffet. Ook op Tweede Paasdag natuurlijk een verkiezing voor ‘Ei van het Jaar’. Voor de Matinée gaan de deuren om 14.00 open en duurt de show tot 18.30. Boek nu!

9 MEI MOEDERDAG MATINEE 2021

Heeft u moeder na een turbulent jaar wel wat extra aandacht verdiend? Is zij de liefste moeder van de hele wereld? Verdient zij een middag om nooit te vergeten? Of bent u zelf gewoon toe aan een middagje onbezonnen lachen, gieren, brullen in een magnifieke ambiance? Om 14.00 gaan de deuren open en om 18.30 is het verhaal uit. Voor een gezellige prijs van €55,- p.p. (kinderen €35,-) krijgt uw zondagmiddag een memorabel tintje. En natuurlijk is er voor de (schoon-)moeders weer een leuke verrassing.

12 MEI HISTORISCHE HEMELVAART 2021

Er wordt een hemels feest gebouwd in ons zaaltje van plezier! Zomaar op een doordeweekse avond op verkenning door de eeuwen heen. Een goddelijke korting van € 5,- p.p. zou u toch de vleugels moeten geven om snel te boeken voor deze verrukkelijke reis. Een spetterende show, uitgebreid dinerbuffet en een ruim assortiment aan dranken in het gezelschap van ons getalenteerd showteam zal zorgen voor een verheven ambiance. De deuren gaan om 19.00 open en de show duurt tot 23.30.

20 JUNI VADERDAG MATINEE 2021

Na de moeders verdienen ook de vaders een extra momentje in het spotlicht. Vergeet dit jaar de Happy Socks en stropdas als cadeau maar schenk hem een mooie herinnering. Op Vaderdag leggen wij pa op allerlei manieren extra in de watten. Iets meer nadruk op wat mannen boeit en een hoop knuffels voor de pater familias. Van 14.00 tot 18.30 zal ons team de vaders flink vertroetelen. De kosten bedragen € 55,- p.p. en voor kinderen tot 12 jaar € 45,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar)