SHOW & MUZIEK

Het leven kan een sprookje zijn....
Tussen Wal en Schip
Inspiration Point Spectaculinair!
Het Hof van Eden
Goudkoorts
Op zoek naar Caesar
Pluk de Lach
Power of Love by Kristie
La Mer by Hanne
Rollercoaster by Marlène
Arcade by Pepijn
Who wants to Live Forever

LOCKDOWN LOL

Klusbedrijf Inspiration Point
Back to the future?
The Beatles Medley
Viva La World
Andrews Sisters Medley
Virus Waanzin
12 Dagen van Kerst
Alle Ballen op een Rij
De BOA’s
Christmas Goodiebags
Despacito by Nikos
Valentijnsdag
When I fall in Love by Robert

INSPIRATION POINT

INSPIRATION POINT

DE SHOW

DE SHOW

ACHTER DE SCHERMEN

ACHTER DE SCHERMEN

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.