FAQ

Hopelijk vindt u het antwoord op al uw vragen over Inspiration Point op onze website. Heeft u echter nog vragen die hier niet beantwoord worden neem dan gerust contact op. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord.

U kunt ons bellen op 040-2110679 of mailen naar info@inspiration-point.nl.
FAQ | Inspiration Point
Kosten Show | Inspiration Point
Wat is Dinner Theater?
Het Dinner Theater bij Inspiration Point is een avondvullend programma met zang, dans en cabaret. Een flinke portie pikante humor en veel interactie van de artiesten met het publiek onderscheiden het van elke andere dinner show in Nederland. De artiesten zorgen zowel op het podium als tussen de gasten voor beroering en ontroering. Zangers en zangeressen op topniveau, snelle dans-acts, prachtige kostuums en ervaren entertainers die elke bezoeker in hun waarde laten.
Waaruit bestaat het Dinner Theater menu?
Bij de shows presenteren wij een oog- en tongstrelend koud en warm buffet uit eigen keuken dat zelfs aan de eisen van de meest verwende eter tegemoet komt. Bij de show ‘Evolutie: Terug naar de Oersprong’ begint u met een soepje met stokbrood en wordt u vervolgens tafel voor tafel begeleid naar het uitgebreide koud en warm buffet. Als dessert is er ijs en koffie of thee na. Speciale dieetwensen (vegetarisch, zoutloos, glutenvrij enz.) kunnen bij het reserveren doorgegeven worden. Alles wordt met dagverse producten bereid.
Hoe reserveer ik een avondje Dinner Theater?
U kunt via de website of telefonisch reserveren. Wanneer u via de website reserveert en u heeft alles correct ingevuld dan ontvangt u een bericht dat uw aanvraag is geaccepteerd. Kort daarna ontvangt u een boekingsbevestiging per mail. Deze dient u getekend retour te zenden. Wanneer wij uw bevestiging getekend retour hebben ontvangen ligt uw boeking vast. Indien u vragen of speciale wensen heeft dan kunt u het beste telefonisch boeken. Wij staan u graag persoonlijk te woord.
Hoe verloopt de betaling?
U geeft uiterlijk twee weken van tevoren het definitieve aantal gasten door. Vervolgens verzoeken wij u uw arrangement een week vooraf per bank te betalen. Dit heeft de voorkeur. Op speciaal verzoek en enkel na schriftelijke bevestiging is het ook mogelijk om op de avond zelf met PIN, credit card of contant af te rekenen. Achteraf op rekening betalen is geen optie.
Is het Dinner Theater alleen geschikt voor grote groepen?
Absoluut niet. Vanaf twee personen bent u van harte welkom. U zit altijd met uw eigen gezelschap aan uw eigen tafel(s). Ook met een klein clubje kunt u bij Inspiration Point een geweldige avond beleven.
Wanneer is het Dinner Theater geen goed idee?
Als u uitgebreid wil bijpraten, rustig wil converseren en niet tegen rumoer kunt, dan is het Dinner Theater geen goed idee. Het geluidsniveau en het interactieve karakter van de avond staan garant voor een zeer dynamisch geheel. U kunt eventueel wel een borrel vooraf in besloten kring organiseren in één van onze sfeervolle ruimtes. Een half uur of een uur voor de show kletst u in alle rust bij en daarna stort u zich in het theatergebeuren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervan.
Wanneer is het Dinner Theater een goed idee?
U houdt van feest. U houdt van muziek. U houdt van humor. U houdt van lekker eten en drinken. U wordt van A tot Z vermaakt in een ambiance waar alles kan en mag maar niets moet. Ook wanneer u geen uitbundig type bent en niet graag meezingt of op de stoel springt dan kunt u nog genieten van de prachtige kostuums, de mooie stemmen, het heerlijke eten en de unieke sfeer.
Kunnen wij voor de show een borrel drinken?
Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om vooraf in besloten kring een borrel te drinken in Het Bruisend Bruin Café op de eerste verdieping. Voor groepen vanaf 50 personen kan dat in de sfeervolle Sprookjes Salon. In deze gezellige ruimtes kunt u genieten van een all-in borrel arrangement van een uur (€ 10,- p.p. inclusief drank en snacks). Dit biedt u en uw gasten de gelegenheid om in alle rust bij te kletsen voordat u zich in het feestgewoel stort. De besloten borrel vooraf dient u telefonisch of per mail te bespreken.
Kunnen wij na de show een borrel drinken?
Na de voorstelling bieden wij gezelschappen groter dan 20 personen de gelegenheid om in Het Bruisend Bruin Café of De Sprookjes Salon op de eerste verdieping in besloten kring nog even te swingen, springen en na te genieten. Rustig napraten kan uiteraard ook. Ons team zal u verwennen met hapjes, drankjes en (op verzoek) een beetje live muziek. Voor € 10,- p.p. (inclusief drank en snacks) gaat het feest nog een uurtje door. Wenst u na te borrelen in besloten kring? Informeer naar de mogelijkheden.
Hoe vaak wisselt het thema van de show?
Elk jaar presenteren wij een nieuwe show. Normaliter is de première van een nieuwe show met Kerst. Vanwege Corona zullen wij in het najaar van 2021 een nieuwe show presenteren. De titel en het thema zullen in juni worden onthuld. U kunt tot het najaar van 2021 genieten van’Evolutie’.. en ‘Het Leven kan een Sprookje zijn’ Deze shows worden in het najaar van 2021 vervangen door een gloednieuwe voorstelling.
Een ‘gewoon’ feest bij Inspiration Point?
In de theaterzaal op de begane grond en in het sfeervol cafe op de eerste verdieping is het ook mogelijk een middag of avond ‘op maat’ te organiseren die geheel voldoet aan uw wensen. De muzikale omlijsting kan variëren van een volledig orkest tot een een vlotte diskjockey. Het entertainment in de zaal kan zo uitgebreid zijn als u wenst en op culinair gebied is werkelijk alles mogelijk. Deze feestavond wordt in overleg met u samengesteld.
Een Dinner Theater in besloten kring??
Voor groepen vanaf 50 personen is al het mogelijk om een Dinner Theater avond met een besloten gezelschap te beleven. U bepaalt dan zelf de aanvangstijd en heeft zeggenschap over de inhoud van het programma alsmede de culinaire invulling. Voor bedrijven kan een avondje Dinner Theater enorm inspirerend en team-buildend werken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van zo’n speciale avond.
Is het theatercomplex rolstoelvriendelijk?
Ons pand is prima toegankelijk voor iedereen. De begane grond is nagenoeg drempelvrij. Ook de toiletvoorzieningen zijn ingericht voor minder validen. Indien u in een rolstoel zit of slecht ter been bent dan verzoeken wij u dit te melden bij uw reservering. Wij zullen dan alles in het werk stellen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De borrelruimtes op de eerste verdieping zijn niet bereikbaar met een rolstoel.
Is er een minimumleeftijd?
Ja. Wij hanteren een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Voor de Matinées is dat 8 jaar en ouder. Houdt u er rekening mee dat het Dinner Theater geen kindershow is. Stevig taalgebruik en een licht pikante inhoud mogen verwacht worden. Er is, met uitzondering van Kerst en de Familie Matinee, dan ook geen apart kinderarrangement. Wij beseffen dat kinderen er bij speciale gelegenheden (gouden bruiloft, jubileum enz.) bij horen en verzoeken u dan ook bij het reserveren te melden als er kleine kinderen meekomen. Baby’s en peuters worden uit veiligheidsoverwegingen nooit toegelaten tot de voorstelling. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Is er een garderobe aanwezig?
Inspiration Point beschikt over een onbewaakte garderobe waar u uw jassen en paraplu’s op eigen risico kunt achterlaten. Wij adviseren u echter waardevolle spullen thuis te laten of naar de tafel mee te nemen.
Mag men fotograferen of filmen?
Fotograferen en filmen zijn toegestaan zolang andere gasten er geen hinder van ondervinden. Heeft u leuke foto’s en filmpjes gemaakt? Stuur ze gerust door.
Is er parkeergelegenheid?
Tegenover ons pand ligt een groot openbaar parkeerterrein. Ook touringcars kunnen hier parkeren.
Iets te vieren?
Indien u iets te vieren heeft dan kunt u dit melden bij uw reservering. Wij zorgen dan dat het feestvarken op gepaste wijze in het zonnetje wordt gezet. Dit zal nooit op een kwetsende of smakeloze manier gebeuren.
Een bruiloft bij Inspiration Point?
Onze prachtige accommodatie leent zich voor meer dan theater. Voor de mooiste dag van uw leven hebben wij ongekende mogelijkheden. Laat u vrijblijvend informeren tijdens een persoonlijk gesprek en een rondleiding door het pand.
Ik wil graag een avondje Dinner Theater cadeau doen. Kan dat?
Een voorstelling bij Inspiration Point is een origineel geschenk waar de ontvanger gegarandeerd blij mee is. Wij hebben TheaterBonnen in alle prijsklassen en voor elk arrangement. Bestel uw TheaterBon telefonisch, via de website of e-mail.
Geen 18. Geen druppel?
Wij houden ons strikt aan de wetgeving m.b.t. het alcoholbeleid. Aan jongeren onder de 18 wordt dus geen alcohol verstrekt. In overleg en samenwerking met de organiserende partij handhaven wij de regels. Wij zijn trouwens van mening dat je zonder alcohol ook een waanzinnig feest kunt beleven Bij Inspiration Point.
Is er een rokersruimte aanwezig?
Helaas zijn wij verplicht om de rokers letterlijk en figuurlijk in de kou te laten staan. Aan de zijkant van het pand (buiten) is een hoekje ingericht voor de rokers.
Corona. Wat nu?
Wij zullen ons wat Corona betreft altijd houden aan de maatregelen van het RIVM. Uw veiligheid en dat van onze medewerkers staat voorop. Wij proberen echter wel op een originele en artistieke manier invulling te geven aan de maatregelen zodat u toch de bijzondere ervaring krijgt die u van ons verwacht. Wij beloven u dat u in goede handen bent.

WAT MAG HET KOSTEN?

vrijdag- en zaterdag:
€65,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

zondag tot donderdag:
€55,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€65,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

Download hier het Dinner Buffet

 

Zorgzame Helden Avond (in het leven geroepen voor de helden uit de zorgsector, politie, defensie, onderwijs, brandweer enz. - maar iedereen is welkom)
€45,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€65,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis
Kijk in de agenda voor de Zorgzame Helden Avond, kleurcode

Borrel vooraf
€10,- p.p. Voor dit bedrag bieden wij u een gezellige ruimte waar u in besloten kring kunt genieten van een drankarrangement (bier, wijn, fris, port, Martini), warme snacks en iets te knabbelen. (vanaf 25 personen)

AfterParty
€10,- p.p. Na de show nog even genieten van de bijzondere sfeer van ons bruin café of de Sprookjes Salon. Drankjes, hapjes en eventueel wat live muziek zijn bij de prijs inbegrepen.

HOE LAAT BEGINT DE BRUILOFT?

 Maandag t/m donderdagvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Einde:
18.30
23.00
19.00
23.30
17.30
22.00
14.00
18.30

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.