Cadeaubonnen
Een avondje Dinner Theater is een origineel cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen. U biedt een beleving aan waar nog lang over nagepraat zal worden. Bovendien worden de ontvangers van de bon tijdens hun bezoek als heuse VIP’s verwelkomd. De waardebonnen zijn voor elk gewenst bedrag te bestellen en zijn een heel jaar geldig. U bestelt ze telefonisch of per mail.
Dinner Theater als Kerstpakket of Bonus
Bent u als werkgever op zoek naar een originele manier om uw waardering te tonen voor uw werknemers? Zoekt u een leuke alternatief voor het afgezaagde Kerstpakket? Een spetterende voorstelling met alles erop en eraan is toch de ultieme manier om uw personeel te verwennen.

Bestelt u waardebonnen voor minimaal 50 werknemers dan komen twee showgirls deze in vol ornaat afleveren tijdens uw vergadering, Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie.

Ook uw jubilarissen kunnen wij een passend en origineel geschenk bezorgen.
Dinner Theater met Overnachting
Het gezellige Valkenswaard heeft een bruisend nachtleven zodat u na de voorstelling tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer kunt. Daarna zijn er in de nabije omgeving van ons theater diverse sfeervolle accommodaties waar u uw avondje uit met een comfortabele overnachting kunt afronden.

Wij adviseren u graag over de meest geschikte locatie voor uw gezelschap. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.
Glaasje Bubbels of een Bosje Bloemen?
Wilt u uw tafelgenoten trakteren op een feestelijk glaasje bubbels of iemand verrassen met een mooi boeket op tafel bij aankomst? Laat het even weten en wij regelen het voor u.
Surprise Party?
Iedereen houdt van verrassingen. Wij werken dan ook heel graag mee aan een verrassingsuitje voor uw feestvarken. Zonder iets te verklappen kunnen wij stellen dat wij volop ideeën hebben voor een surprise die de feestneus niet ziet aankomen.