Het feest loopt hier de spuigaten uit!

Bij Inspiration Point is het elke show weer feest. Maar soms zijn we in een gulle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Op deze pagina vindt u leuke kortingsacties en alles over de matinées en de feestdagen.

HORECA NIGHT

Voor de hardwerkende collega’s uit de horeca en iedereen die houdt van een feestje op de maandagavond is er goed nieuws: de HMS Titania vaart bijna elke maand wel een keer op de maandag uit. En de bestemming? FEEST! Op de maandag lijken de wateren net iets woester en de passagiers net iets dorstiger. Voor de crew echter geen probleem. Die lopen graag het vuur uit de sloffen en feesten vrolijk mee. Kijk op de agenda voor de data van de Horeca Night.

ZORGZAME HELDEN ACTIE

Op verzoek van vele zorgzame helden gaan wij weer een aantal data plannen voor de toppers uit de zorgsector, van de politie & brandweer, van defensie en de kinderopvang. Op deze avonden een korting van € 10,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Hou de agenda in de gaten voor de data met de kleur groen.

JULI & AUG. ZOTTE ZOMERAANBIEDING

De temperaturen stijgen en onze prijzen dalen! In juli en augustus kunt u bij ons op passende wijze uw vakantie komen inluiden of afsluiten. Wij knallen er tijdens deze maanden regelmatig een leuke korting van € 7,50 p.p. tegenaan en de tropische cocktails vliegen u om de oren. Voor personeel uit het onderwijs de ideale manier om vóór de vakantie stoom af te blazen en voor de stoere mannen & vrouwen uit de bouw dé gelegenheid om te teambuilden voordat het zware werk weer begint. Hou de agenda in de gaten voor de zotte zomerkorting!

21 & 22 DECEMBER TRY-OUT SHOW 2019

Op deze vrijdag en zaterdag krijgt u als eerste een preview van wat wij in 2019 op de planken gaan brengen. Er is dan maandenlang met man & macht aan een show gewerkt die u weer omver moet blazen. Tijdens deze populaire avonden kan er nog één en ander misgaan maar de korting van €10,- p.p. zal deze flaters compenseren. In elk geval bent u verzekerd van een primeur en wordt er veel gelachen. Op het gebied van eten & drinken komt u gegarandeerd niets tekort.

25 DECEMBER 1e KERSTDAG

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal beleeft u op Eerste Kerstdag de première van onze nieuwe show. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk diner- en dessertbuffet. De deuren gaan om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten bedragen € 70,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 80,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 55,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

26 DECEMBER 2e KERSTDAG: MATINÉE

I’m dreaming of a white Christmas… Op Tweede Kerstdag pakken we het dit jaar iets anders aan. De deuren gaan om 14.00 open, de show begint om 14.30 en duurt tot 18.30. Ook bij dit arrangement presenteren wij de nieuwe show met een uitgebreide en feestelijke culinaire omlijsting en drankassortiment. De kosten bedragen € 60,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 70,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 45,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €50,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 30,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

CADEAUBON

Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn/haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat. U kunt er elk gewenst bedrag op laten zetten of u doet een heel arrangement cadeau. De cadeaubonnen zijn af te halen bij het theater of worden na betaling per post verzonden. Zij zijn een jaar lang geldig.

31 DECEMBER OUD & NIEUW 2018/2019

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).