Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!

Bij Inspiration Point is het elke show weer feest. Maar soms zijn we in een gulle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Op deze pagina vindt u leuke kortingsacties en ook alles over de matinées en de feestdagen.

21 APRIL 1e PAASDAG

Met Pasen wordt het Sprookjesbos het decor voor wederom een grootse speurtocht naar eieren in alle soorten en maten. De sprookjesfiguren leiden deze strijd in goede banen en de knapste kaalkop maakt dit jaar weer aanspraak op de titel ‘Ei van het Jaar’. Daarnaast knallen wij er nog een leuke korting tegenaan van € 5,- p.p. Ook op deze avond gaan de deuren om 18.00 open en duurt de show tot 22.30. Wij eisen dat u van de partij bent.

22 APRIL 2e PAASDAG-Matinée

Voor de families die liever ’s middags feestvieren in het Sprookjesbos hebben wij op 2e Paasdag een matinée voorstelling. Ook een speurtocht naar verstopte eieren en uiteraard ook een trofee voor ‘Ei van het jaar’. De show is ’s middags kindvriendelijker en de sprookjesfiguren halen alles uit de kast om ook de allerkleinsten te vermaken. Ook bij dit arrangement bieden wij een uitgebreide culinaire omlijsting. De volwassenen betalen € 50,- p.p. en de kinderen onder de 12 jaar € 35,-.

JULI & AUG. ZOTTE ZOMERAANBIEDING

Nieuwsflits: wij hebben een nieuwe mega-airco!
De temperaturen stijgen en onze prijzen dalen! In juli en augustus kunt u bij ons op passende wijze uw vakantie komen inluiden of afsluiten. Wij knallen er tijdens deze maanden regelmatig een leuke korting tegenaan. Voor personeel uit het onderwijs de ideale manier om vóór de vakantie stoom af te blazen en voor de stoere mannen & vrouwen uit de bouw dé gelegenheid om te team-builden voordat het zware werk weer begint. Hou de agenda voor de zotte zomerkorting! Met onze nieuwe airco kan iedereen het hoofd koel houden tijdens een bezoek aan het stoute sprookjesbos.

27 APRIL KONINGSDAG

Ook wij houden van Oranje… En op 27 april a.s. zullen de sprookjesfiguren de verjaardag van hun vorst niet zonder rumoer voorbij laten gaan. Op deze avond een koninklijke cocktail bij aankomst en een hoop extra sprookjestoeters en bellen. Het kasteel staat op z’n kop en het bos kleurt oranje op Koningsdag!

12 MEI MOEDERDAG MATINEE

Is uw moeder de liefste van de hele wereld? Verdient zij een middag om nooit te vergeten? Of bent u zelf gewoon toe aan een middagje onbezonnen lachen, gieren, brullen in een magnifieke ambiance? Om 14.00 gaan de deuren open en om 18.30 is het verhaal uit. Voor een gezellige prijs van €50,- p.p. (kinderen €30,-) krijgt uw zondagmiddag een sprookjesachtig tintje. En natuurlijk is er voor de moeders weer een leuke verrassing.

29 MEI EEN FEE-STELIJKE HEMELVAART

Er wordt een hemels feest gebouwd in ons Sprookjeswoud! Zomaar op een doordeweekse avond op verkenning in Story-Stad. Een hemelse korting van € 5,- p.p. zou u toch de vleugels moeten geven om snel te boeken voor deze goddelijke reis. Wij zitten in elk geval graag met u opgescheept op 29 mei!

16 JUNI VADERDAG

Ook de vaders verdienen een extra momentje in het spotlicht. Op Vaderdag leggen wij pa extra in de watten. Iets meer nadruk op wat mannen boeit en een hoop knuffels voor de pater familias. Van 18.00 tot 22.30 zullen Tinderella, Blootkapje en Sneeuwtwitter de vaders flink vertroetelen. Ook op deze avond gaat er maar liefst €5,- p.p. van de prijs af!

20 & 21 DECEMBER TRY-OUT SHOW 2020

Op deze vrijdag en zaterdag krijgt u als eerste een preview van wat wij in 2019 op de planken gaan brengen. Er is dan maandenlang met man & macht aan een show gewerkt die u weer omver moet blazen. Tijdens deze populaire avonden kan er nog één en ander misgaan maar de korting van €10,- p.p. zal deze flaters compenseren. In elk geval bent u verzekerd van een primeur en wordt er veel gelachen. Op het gebied van eten & drinken komt u gegarandeerd niets tekort.

25 DECEMBER 1e KERSTDAG 2019

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal beleeft u de première van onze nieuwe show. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet. De deuren gaan op 1e kerstdag om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten zijn € 70,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 80,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 45,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

26 DECEMBER 2e KERSTDAG 2019 MATINEE

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal beleeft u de première van onze nieuwe show. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet. Op 2e Kerstdag gaan de deuren om 14.00 open een duurt de show tot 18.30. De kosten zijn € 70,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 80,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 45,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

31 DECEMBER OUD & NIEUW 2019/2020

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €50,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 30,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.