Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!

Bij Inspiration Point is het elke show weer feest. Maar soms zijn we in een gulle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Op deze pagina vindt u leuke kortingsacties en ook alles over de matinées en de feestdagen.

12 APRIL 1e PAASDAG

Met Pasen wordt Inspiration Point het decor voor wederom een grootse speurtocht naar eieren in alle soorten en maten. De historische elite van de show ‘Evolutie’ leidt deze strijd in goede banen en de knapste kaalkop maakt dit jaar weer aanspraak op de titel ‘Ei van het Jaar’. Ook op deze avond gaan de deuren om 18.00 open en duurt de show tot 22.30. Wij eisen dat u van de partij bent.

10 MEI MOEDERDAG MATINEE

Is uw moeder de liefste van de hele wereld? Verdient zij een middag om nooit te vergeten? Of bent u zelf gewoon toe aan een middagje onbezonnen lachen, gieren, brullen in een magnifieke ambiance? Om 14.00 gaan de deuren open en om 18.30 is het verhaal uit. Voor een gezellige prijs van €55,- p.p. (kinderen €35,-) krijgt uw zondagmiddag een memorabel tintje. En natuurlijk is er voor de moeders weer een leuke verrassing.

20 MEI EEN HISTORISCHE HEMELVAART

Er wordt een hemels feest gebouwd in ons zaaltje van plezier! Zomaar op een doordeweekse avond op verkenning door de eeuwen heen. Een hemelse korting van € 5,- p.p. zou u toch de vleugels moeten geven om snel te boeken voor deze goddelijke reis. Wij zitten in elk geval graag met u opgescheept op 20 mei!

21 JUNI VADERDAG MATINEE

Ook de vaders verdienen een extra momentje in het spotlicht. Op Vaderdag leggen wij pa extra in de watten. Iets meer nadruk op wat mannen boeit en een hoop knuffels voor de pater familias. Van 14.00 tot 18.30 zal ons team de vaders flink vertroetelen.

ZORGZAME HELDEN ACTIE

Op verzoek van vele zorgzame helden hebben wij weer een aantal data gepland voor de toppers uit de zorgsector, van de politie & brandweer, van defensie en de kinderopvang. Op deze avonden een korting van maar liefst € 5,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Hou de agenda in de gaten voor de data met de kleur oranje. Uiteraard is iedereen op deze avond welkom om te profiteren van deze korting.

1e & 2e KERSTDAG 2020

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal beleeft u de première van onze nieuwe show. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet. De deuren gaan op 1e & 2e kerstdag om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten bedragen op beide dagen € 70,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 80,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 45,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

31 DECEMBER OUD & NIEUW 2020/2021

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €55,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 35,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

JULI & AUG. ZOTTE ZOMERAANBIEDING

De temperaturen stijgen en onze prijzen dalen! In juli en augustus kunt u bij ons op passende wijze uw vakantie komen inluiden of afsluiten. Wij knallen er tijdens deze maanden regelmatig een leuke korting tegenaan. Voor personeel uit het onderwijs de ideale manier om vóór de vakantie stoom af te blazen en voor de stoere mannen & vrouwen uit de bouw dé gelegenheid om te team-builden voordat het zware werk weer begint. Hou de agenda voor de zotte zomerkorting! Met onze nieuwe airco kan iedereen het hoofd koel houden tijdens een bezoek aan ons zaaltje van plezier.