Het feest loopt hier de spuigaten uit!

Bij Inspiration Point is het elke show weer feest. Maar soms zijn we in een gulle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Op deze pagina vindt u leuke kortingsacties en alles over de matinées en de feestdagen.

30 APRIL NACHT V/D ARBEID

Op 1 mei as. vieren wij de Dag van de Arbeid. In België is het een nationale feestdag dus de avond ervoor kunnen onze zuiderburen helemaal los aan boord van de HMS Titania. Onze reguliere Horeca Night krijgt zo een internationaal tintje. Het loopt nu al storm dus boek snel uw plaatsen.

9 MEI EEN BEHOUDEN (HEMEL-)VAART

Ter land, ter zee en naar de haaien! Zomaar op een doordeweekse avond uitvaren naar exotische bestemmingen met een crew die het roer amper recht kan houden. Een hemelse korting van € 5,- p.p. zou u toch de vleugels moeten geven om snel te boeken voor deze goddelijke reis. Wij zitten in elk geval graag met u opgescheept op 9 mei!

MOEDERDAG MATINEE

Is uw moeder de liefste van de hele wereld? Verdient zij een all-inclusive cruise op de schoonste schuit van de wereldzeeën? Of bent u gewoon toe aan een middagje onbezonnen lachen, gieren, brullen aan boord van onze ‘laugh boat’? Op 13 mei wordt er om 14.00 ingescheept en om 18.30 zet u weer voet aan wal. Voor een gezellige prijs van €50,- p.p. (kinderen €30,-) krijgt uw zondag een nautisch tintje.

17 JUNI VADERDAG

Ook de vaders verdienen een extra momentje in het spotlicht. Op vaderdag leggen wij pa extra in de watten. Iets meer nadruk op wat mannen boeit en een hoop knuffels voor de pater familias. Van 18.00 tot 22.30 zitten alle vaders in hetzelfde schuitje waarbij geen berg te hoog en geen zee te diep is om ze te vertroetelen. Ook op deze avond gaat er €5,- p.p. van de prijs af.

ZORGZAME HELDEN ACTIE

Op verzoek van vele zorgzame helden gaan wij weer een aantal data plannen voor de toppers uit de zorgsector, van de politie & brandweer, van defensie en de kinderopvang. Op deze avonden een korting van € 10,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Hou de agenda in de gaten voor de data met de kleur groen.

21 & 22 DECEMBER TRY-OUT SHOW 2019

Op deze vrijdag en zaterdag krijgt u als eerste een preview van wat wij in 2019 op de planken gaan brengen. Er is dan maandenlang met man & macht aan een show gewerkt die u weer omver moet blazen. Tijdens deze populaire avonden kan er nog één en ander misgaan maar de korting van €10,- p.p. zal deze flaters compenseren. In elk geval bent u verzekerd van een primeur en wordt er veel gelachen. Op het gebied van eten & drinken komt u gegarandeerd niets tekort.

25 & 26 DECEMBER KERST 2018

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal beleeft u de première van onze nieuwe show. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk diner- en dessertbuffet. De deuren gaan om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten bedragen € 70,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 80,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 55,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

31 DECEMBER OUD & NIEUW 2018/2019

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €50,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 30,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

JULI & AUG. ZOTTE ZOMERAANBIEDING

De temperaturen stijgen en onze prijzen dalen! In juli en augustus kunt u bij ons op passende wijze uw vakantie komen inluiden of afsluiten. Wij knallen er tijdens deze maanden regelmatig een leuke korting tegenaan en de tropische cocktails vliegen u om de oren. Voor personeel uit het onderwijs de ideale manier om vóór de vakantie stoom af te blazen en voor de stoere mannen & vrouwen uit de bouw dé gelegenheid om te teambuilden voordat het zware werk weer begint. Hou de agenda voor de zotte zomerkorting!

CADEAUBON

Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn/haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat. U kunt er elk gewenst bedrag op laten zetten of u doet een heel arrangement cadeau. De cadeaubonnen zijn af te halen bij het theater of worden na betaling per post verzonden. Zij zijn een jaar lang geldig.