Aanbiedingen & Feestdagen
In verband met ons 30-jarig jubileum en op feestdagen zullen wij regelmatig leuke acties houden. Op de ‘blauwe’ data geniet u van € 5,- korting per persoon op een arrangement naar keuze en op de ‘paarse’ data vieren wij een (nationale) feestdag.

Op de volgende data is het dubbel feest. Wij presenteren dan de wervelende revue ‘Spectaculinair’ met een bijzonder tintje:

Familie Matinee zondag 4 maart en 13 mei (moederdag) 14.00-18.30: Wat is er leuker dan een Dinner Theater voorstelling voor het hele gezin? Oma, opa, ooms en tantes of met collega’s of vriendenclub. Wij zorgen voor een heerlijk Herfstbuffet en volop vertier. Voor kinderen onder de 12 jaar hanteren wij een bedrag van € 30,- per kind en voor de volwassenen € 50,- p.p.

Horeca Night 27 november : Het wildste feestje in Brabant vindt plaats op de laatste maandag van de maand. Alle remmen gaan los zowel bij het showteam als de gasten om u een avond te bezorgen waar men niet over uitgepraat raakt. Eten & drinken in overvloed met een mega-energiek showprogramma. Ultieme team-building!

De Try-out vrijdag 22 en zaterdag 23 december: Tijdens deze spannende avonden tonen wij u trots de voorstelling die wij in 2018 gaan presenteren. Het kan zijn dat er nog het één en ander mis gaat maar dat heeft ook zijn charme. Aan het einde van de show horen wij graag uw feedback zodat wij kunnen gaan slijpen en schaven aan ons product. De korting van € 5,- p.p. moet de schoonheidsfoutjes compenseren.

Kerstmis maandag 25 & dinsdag 26 december: De Feestelijke Première van Dinner Theater 2018. Tijdens twee spetterende avonden kunt u kennismaken met de creatieve capriolen van het Inspiration Point Showteam. Helaas mogen wij u nog niet verklappen waar de Kerstreis heen gaat. Vertrouw er echter op dat wij u zullen navigeren naar een bestemming waar een lach en een traan elkaar ontmoeten en waar het u als gast aan niets zal ontbreken.

Eerste en Tweede Kerstdag zijn avonden met waanzinnige kostuums, vocale hoogstandjes, fysieke kunstjes en de broodnodige (pikante) humor. Voeg daarbij een luxe en gevarieerd buffet en een overvloed aan drank en uw Kerst kan niet meer stuk.

De kosten bedragen per persoon:
  • € 70,- inclusief bier, wijn, fris, port, sherry, Martini
  • € 80,- inclusief binnen- en buitenlands gedestilleerd
  • € 55,- kindermenu inclusief frisdrank (kinderen tot 11 jaar)
De deuren gaan om 19.30 open. De show begint om 20.00 en duurt tot 00.00.

Oud & Nieuw Zondag 31 december: Een goed begin is het halve werk... Dat geldt ook voor het inluiden van een nieuw jaar. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Een feest gaat het zeker worden. Zorg dat u er bij bent en reserveer op tijd!
  • 20.30 Wij openen de deuren en treedt u binnen in een feestelijk gedecoreerde theaterzaal. Een warme ontvangst, een vloeibare versnapering en de avond kan beginnen.
  • 21.00 Het Inspiration Point Showteam neemt u mee op sleeptouw door een gevarieerd muzikaal landschap met verrassende wendingen.Voor de culinaire omlijsting presenteren wij een koud en warm buffet met heerlijke gerechten uit alle windstreken.
  • 23.45 Net voor twaalven beginnen we af te tellen met om 12.00 een knallende inleiding van het nieuwe jaar. Vervolgens heeft iedereen voldoende tijd om te proosten, te kussen, te knuffelen en het vuurwerk buiten te bekijken. Dit alles onder het genot van live muziek.
  • 0.15 Wij hervatten het programma dat nu geheel in het teken staat van feest! Meezingers, discokrakers, rock and roll: alles passeert de revue.
  • 1.30 Het is tijd voor de finale!
  • 2.00 Wij sluiten de bar. Het nieuwe jaar is dan goed begonnen.
De kosten bedragen per persoon € 90,- inclusief een uitgebreid buffet, een wervelende show en een drankassortiment bestaande uit bier, wijn, frisdrank en binnen- en buitenlands gedestilleerd.
Laatste nieuws

Business with Pleasure!

Bent u de kille zalencentra en onpersoonlijke vergaderzalen beu? Vanaf januari 2018 is het mogelijk om voor of na de voorstelling in besloten kring te vergaderen. Wij zorgen voor een sfeervolle ruimte, de juiste catering en de nodige faciliteiten voor uw meeting. Ook voor productpresentaties, workshops en seminars kunt u bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Borrel Vooraf!!!!

Voor de show kunt u in besloten kring genieten van een hapje en een drankje in Het Bruisend Bruin Café of De Feestsalon op de eerste verdieping. Wij zorgen voor een sfeervolle ruimte, een ruim assortiment aan drankjes en de nodige snacks. Wilt u proosten met een glaasje bubbels of in alle rust een speech houden? Dit kan allemaal geregeld worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vanaf 21 december: Tussen Wal & Schip- Rang in het Gedrang!

Het is weer tijd voor een nieuwe show. Dit jaar kiezen we het ruime sop en bevaren wij de woelige baren. Aan boord van de HMS Titania zult u zich geen minuut vervelen. Een kleurrijke bemanning zorgt voor de nodige verwikkelingen en ook uw medepassagiers brengen leven in de brouwerij. Zorg dat u de boot niet mist en reserveer nu uw plaatsen. Schip Ahoy!

Matinee zondag 4 maart & Moederdag (zondag 13 mei) & 14 oktober & 25 november 14.00-18.30

Op zondag 4 maart, met Moederdag (zondag 13 mei)en op zondag 14 oktober en 25 november a.s. kunt u genieten van onze middag-voorstelling. Deze shows zijn geschikt voor jong & oud en geven uw zondag een feestelijk tintje. Een absolute aanrader voor een familie bijeenkomst of personeelsuitje. Om 14.00 gaan de deuren open en om 18.30 sluiten we het programma af met een spetterende finale. Bij dit arrangement presenteren wij ook een uitgebreid buffet met alles erop & eraan. Adviesleeftijd vanaf 8 jaar. Geen baby's en peuters.

After Party!!!!

Nog niet moe na uw bezoek aan 'Tussen Wal & Schip'? Dan kunt u na de voorstelling het feestje voortzetten in Het Bruisend Bruin Cafe of De Feestsalon op de eerste verdieping. Hier gaan we gewoon verder met live muziek, maffe gastheren en -vrouwen, een overvloed aan drank en lekkere snacks. Het kersje op uw showtaart! Voor € 10,- p.p. sluit u de avond af met een knal.
Informeer naar de mogelijkheden voor een after-party in besloten kring voor groepen vanaf 25 personen.

Lees verder....

Besloten Feest

Een Dinner Theater in besloten kring is al mogelijk voor groepen vanaf 65 personen. U bepaalt zelf de aanvangstijd en in overleg stellen wij een programma samen dat geheel tegemoetkomt aan uw
wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heel bijzonder feestje.