2021: LICHT IN ZICHT?

Beste Gasten,

Met iets meer optimisme kijken we vooruit. De vaccinaties zijn in volle gang en de cijfers lijken min of meer de goede kant op te gaan. Iedereen durft een beetje uit te kijken naar het voorjaar. Wij ook. Vol goede moed werken we aan een nieuwe show voor het najaar van 2021 en schaven we aan de huidige shows ‘Evolutie’ en ‘Het Leven kan een Sprookje zijn’. De minuut dat er van de overheid groen licht komt gooien wij de deuren (verantwoord) open. Zelfs als het slechts voor een beperkt aantal gasten mag, voor jullie gaan we de sterren van de hemel spelen.

Begin maart zijn we begonnen met een nieuwe actie: het Deuntje aan de Deur. Wij ‘overvallen’ uw jarige, jubilaris, vriend, vriendin enz. op een opgegeven locatie met een gedicht op maat, een lekker flesje wijn en een mooi lied. Live gezongen. Op de stoep. In het park. Bij de kapper. Altijd Corona-proof. Het loopt storm dus boek snel!
Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

Voor de kanjers uit de zorgsector gaan we dit jaar door met onze Zorgzame Helden Avonden. Op vaste data hebben wij een mooie actie zodat zij welverdiend de druk van de keteltjes kunnen halen. En voor alle medewerkers van politie, brandweer, ambulance, ziekenhuizen en zorgcentra en onderwijs die in besloten kring een feest willen vieren maken wij met plezier een mooie aanbieding.
Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

 

Ook staan wij dit jaar weer paraat om uw bruiloft, jubileum, receptie, businesslunch, kick-off, bedrijfspresentatie, afscheidsfeest, familie uitje, bedrijfsfeest, zakenborrel en reünie een gouden randje te geven: alles mag, niets moet.

Op de eerste verdieping is het grand café omgetoverd tot een Sprookjes Salon. In een kleurrijk sprookjesbos staan Sneeuwtwitter, Tinderella en de rest te popelen om u te verwelkomen voor een Stoute Sprookjes lunch, Moederdag- of Paasbrunch, informele zakenlunch, bruiloftsdiner, receptie, enz. enz. Dit kan allemaal in besloten kring.
Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

Voor crowd control en een ludieke handhaving van de richtlijnen kunt u ook in 2021 weer een beroep doen op onze BOA’s (Bijzonder Oplettende Artiesten). Voor supermarkten, weekmarkten en overal waar met een zotte & zachte hand opgetreden moet worden.
Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

Kijk lekker rond op onze website en laat weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vindt u het niet hier? Vragen staat vrij en de beller is sneller.
Evolutie: Terug naar de Oersprong
Reserveer nu!

 

Een historisch & hysterisch muzikaal spektakel

 

 

INSPIRATION POINT OP LOCATIE

Op zoek naar entertainment op niveau? Formeel of met een vette knipoog? Voor een half uurtje vermaak of een avondvullende show? Op een groot podium, in de tuin of op het terras? Wij hebben een originele en artistieke aanvulling voor elke locatie, elke insteek en elk evenement.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

THEATERBON

Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw relatiegeschenken of Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn of haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat..

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

Els Kool
Regisseuse & Inspirator

Ook de evolutie van het showteam is in deze voorstelling goed te zien en horen !!